PWT
Kunde

PWT

Case

Elevkampagne

Projekt
Historien

PWT Group er en kapitalkæde, der huser ledende tøjkæder såsom Wagner og Tøjeksperten, og for at kunne blive på toppen havde de brug for målrettet og sikker rekruttering af de helt rigtige medarbejdere til deres butikker.

CompanYoung har blandt andet udviklet Wagner og Tøjekspertens elevkampagne, der har til formål at tiltrække de mest kvalificerede kandidater til virksomhedens elevuddannelser. Vi har desuden udviklet karriereuniverset www.modeelev.dk og været ansvarlige for strategien på de sociale medier – med en tilhørende målrettet medieplan.

Den anden del af samarbejdet indbefattede vores tiltræknings- og rekrutteringsplatform YoungCRM. For nemt og hurtigt at kunne rekruttere og besætte stillinger, valgte PWT at skifte til YoungCRM som b.la. HR-rekrutteringsplatform. YoungCRM anvendes nu til rekruttering af alle stillinger i hele PWT, hvor HR-afdelingen nemt og hurtigt kan kommunikere med et bredt kandidatfelt og tilsikre kvaliteten af ansøgningerne. Samtidigt anvendes systemet som en talentbank, som PWT hele tiden kan dykke ned, når de er på udkig efter nye talentfulde medarbejdere.

“Vi havde brug for en samarbejdspartner, der var i stand til at tænke ud af boksen i forhold til eksisterende muligheder på markedet. Dette med henblik på at tiltrække egnede kandidater til vores vacante positioner i virksomheden.”

“CompanYoung er et ungt team, der har fingeren på pulsen i forhold til at kunne sætte sig ind i Generation Y, og de digitale indfødte adfærdsmønstre. På denne måde tilsikrer vi i virksomheden en rekrutteringsproces, der afspejler samfundet lige nu.”

“Vi vil bestemt anbefale CompanYoung som samarbejdspartner. De er ildsjæle inden for deres fag, de ønsker at forandre sammen med kunden og tager ikke mindst opgaven alvorligt, mens de med stor seriøsitet arbejder med udfordringer, kunden måtte have.”

Morten Guldberg

HR Chef, PWT Group