Find jeres nye talentfulde elever eller trainees på Danmarks største portal for elevpladser

Find din næste elev på Danmarks største elevportal

Elevplads.dk er Danmarks største formidler af elevpladser og traineestillinger. Med mere end 60.000 månedlige besøg og vores 10 års erfaring, sikrer vi, at din virksomhed finder frem til den helt rette elev.

Elevplads.dk er lokalt forankret på landets erhvervsskoler igennem PraktikService.dk, og vi dækker dermed hele elevmarkedet.

Hos Elevplads.dk arbejder vi hele tiden på at blive klogere på de unge. Vores nysgerrighed og evige søgen efter ny viden om de unge har gjort os til specialister i det, vi gør. Vi undersøger løbende deres jobsøgning og jobpræferencer, og tilpasser konstant Elevplads.dk efter, hvad de unge efterspørger.

Vidste du, at Elevplads.dk har indrykningsgaranti på alle annoncer? Det betyder, at vi først lukker annoncen ned den dag, hvor I ringer og siger, at nu har I fundet jeres kommende elev.

Læs mere på arbejdsgiver.elevplads.dk eller besøg mediet Elevplads.dk her. Du kan også udfylde formularen herunder, og en af vores konsulenter vil kontakte dig med henblik på uddybning og klargørelse.

Danmarks største elevportal

Igennem Elevplads.dk bliver din virksomhed eksponeret overfor flest mulige unge, der er på udkig efter deres drømmeelevplads.

+70.000
månedlige besøg
+13.000
Facebook følgere
+8000
annoncer årligt

Skal vi finde din næste elev eller trainee?

Interesseret i Elevplads.dk?

Er du interesseret i at høre mere omkring Elevplads.dk, og hvordan du kan finde talentfulde elever? Udfyld formularen herunder.