Skab rammer der sikrer trivsel, læring og fastholdelse af unge

Experience

Unges oplevelse af uddannelse og karriere er altafgørende

Der er rift om de unge, og når først de er startet på en uddannelse eller i en virksomhed, så gælder det om at fastholde dem og give dem en fed oplevelse gennem hele deres rejse.

Når unge har valgt uddannelse eller karriere, er det nødvendigt, at man som organisation gør alt, hvad der er muligt for at give de unge en god oplevelse. Derfor har vi i CompanYoung ikke kun fokus på at sikre en succesfuld tiltrækning og rekruttering af unge, men at de også trives og udvikler sig hos vores kunder.

Trivsel skabes gennem de rette indsatser, og vi hjælper uddannelsesinstitutioner og virksomheder med at anvende teknologi til at have fingeren på pulsen hos de unge. Med indsigt i de unges opfattelse af pre-/onboarding, læreplads–/praktikpladssøgning, undervisning, faciliteter og det sociale – har vi et grundlag for at iværksætte forbedringstiltag, som skaber en bedre totaloplevelse.

Vi hjælper blandt andet med: 

  • Succesfuld pre- og onboarding af unge
  • Planlægning, udvikling og produktion af digital læring
  • Valg og implementering af LMS-platforme og læringsteknologi
  • Fastholdelsesstrategier og projekter
  • Skabelse af flere elev- og lærepladser
  • Mikromålinger og trivselsprojekter

 

De 4 områder:

Pre- & Onboarding

Fokus på indsatser som styrker pre- & onboardingfasen mhp. på langsigtet fastholdelse og trivsel.

Trivsel & Fastholdelse

Fokus på øget fastholdelse af eksisterende elever, studerende og nyuddannede via trivsel

Læring & Udvikling

Fokus på at læring og udvikling mhp. øget fastholdelse

Offboarding

God offboarding og fokus på overgang fra uddannelse til job

Hyppig måling af unges trivsel

Hos CompanYoung har vi udviklet StudentPulse, som er et værktøj til at forstå de unges trivsel. Vi har spurgt mange tusinder unge om deres oplevelse, og vi ved, hvad der virker. Vi kan både rådgive ud fra nationale og internationale dataindsigter om de studerendes trivsel, men vi anbefaler at få denne indsigt fra jeres studerende.

Hos jer tager vi afsæt i data om de ting, som fungerer, og de ting som kan gøres bedre. Vi oplever, at feedback/rating-kulturen er et særdeles stærkt værktøj, og ofte bliver nerven i de løbende forbedringer af trivsel. Forbedringstiltag kan hurtigt aflæses i de unges feedback, og indsatser kan herefter justeres.

Skab forandringer med digital læring

Digitalisering har et enormt potentiale for både at forøge læringen, skabe mere fleksible afviklingsformer, og samtidig understøtte en bæredygtig drift på uddannelser.

CompanYoung kan supportere med viden, rådgivning og erfaringer med digitalisering af læringsforløb til både uddannelser og virksomheder. Vi har erfaring med hele digitaliseringsrejsen – fra udvikling af digitaliseringsstrategi, valg af læringsteknologi og platforme, nedbrydning af kompetencemål og forløb til produktion af digitale læringselementer. Dette suppleret med solid erfaring med projektledelse og ledelsessupport samt økonomisk indsigt.

Til at understøtte udviklingen af digital læring har Edura udviklet Rapid Learning Planner. Rapid Learning Planner er et procesværktøj i spilformat til nedbrydning og udvikling af læringsforløb – enten fysisk, blended eller digitalt.

Fokus på frafald og skabelsen af flere lærepladser

Der er samtidigt også en lang række studerende, som mangler hjælp, vejledning eller støtte til at finde en praktik-/læreplads. En stor gruppe er decideret frafaldstruede, og det kan være svært at vide, hvor man skal bruge sine vejledningsressourcer.

Screening: Vi laver løsninger, der screener de studerende inden start for at se, hvem der har brug for vejledning. Løsningerne er baseret på anonymitet, men hvis systemet kan se, at en elev ser ud til at have fordel af at tale med en vejleder, spørger vi om de har brug for at tale med nogen.

Flere lærepladser: Nudging af de studerende til at komme i gang med at finde en læreplads er effektivt. Har de brug for hjælp eller er de langt i deres uddannelse og skal have en læreplads for at fortsætte, kan systemet række ud til lærepladsvejledningen på skolen og engagere dem. Løsningen er baseret på anonymitet, så vi respekterer de studerendes ønske, hvis de ikke vil hjælpes.

“Vi valgte CompanYoung, da vi fra første færd opfattede firmaet som en partner med et stort kendskab til de unge og deres færden på sociale medier. Vi kunne på deres referencer se, at de havde lavet fine løsninger for lignende kunder.”

Holstebro Gymnasium og HF

Mød vores specialister

Vores team indenfor Trivsel og Læring samler over 40 års rådgivererfaring fra uddannelsessektoren.

Nikolaj Higham Schlüter

Head of Experience
(+45)41100498 [javascript protected email address] Linkedin

Jonas Kamp-Jensen

Consultant
+4528567443 [javascript protected email address] Linkedin

Skal vi tage en snak om de unge, over en kop kaffe?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om CompanYoung, og hvordan vi præcist kan hjælpe lige netop dig.