Volvo
Kunde

Volvo

Case

750 hestekræfter

Projekt
Elevtiltrækning via Elevplads.dk
Historien

Volvo Group Trucks Danmark søger løbende lastvognmekanikerlærlinge og handelselever. Begge uddannelser giver adgang til et jobmarked med minimal arbejdsløshed og mange interne muligheder i koncernen. Volvo er en arbejdsplads med stort fokus på medarbejdertilfredshed og udvikling af dets medarbejderne.

Men Volvo skulle bruge noget hjælp til få solgt budskabet. Volvo påbegyndte et samarbejde med CompanYoung, hvilket senest resulterede i kampagnerne ‘Bliv lastvognsmekaniker hos Volvo‘ og ‘Bliv handelselev hos Volvo‘. Begge er en del af produktet Den Gode Jobannonce fra Elevplads.dk.

Her blev både markedsføringen og det grafiske design gentænkt. CompanYoung tog udgangspunkt i Volvos eksisterende billeder og materiale, men det blev rebranded med fokus på målgruppen.

I de nye kampagner blev emnet ‘styrke’ kørt i stilling som omdrejningspunktet for kampagnerneMålgruppen fik nu en stillet en udfordring, men vendinger som “højt tempo”, “kan du?” og “750 hestekræfter”. Det nye materiale bliver løbende annonceret på elevplads.dk og distribueret på øvrige sociale medie, hvor målgruppen befinder sig.

Særligt kampagnen, der henvender sig til potentielle handelselever, vakte opsigt blandt de unge ansøgere.

Volvo fik faktisk så mange kvalificerede ansøgere, at de valgte at tage annoncen ned før tid.

Vi påbegyndte et samarbejde med CompanYoung, fordi vi gerne ville være synlige overfor målgruppen over en længere periode. Her var CompanYoungs elevplads.dk et oplagt valg. Vi var nærmest helt høje, fordi vi nu havde fundet et ungt firma, der virkelig forstod målgruppen. Det skinner igennem i alt det materiale, der blev produceret. “

Vi bliver mødt af åbne og glade mennesker hos CompanYoung, der yder en god service. De er gode til at følge op og sikre, at tingene bliver fulgt til dørs, og hvis der bliver fundet en fejl, er der hurtig ekspedition med at få den rettet. “

Vi meget tilfredse med vores samarbejde med CompanYoung.

– Christel Herdrup, HR Konsulent hos Volvo