IKEA
Kunde

IKEA

Case

Elevkampagner

Projekt
Historien

IKEA havde brug for sparring i forhold til deres elevkampagne og valgte CompanYoung som specialiseret partner til løsning af opgaven på baggrund af CompanYoungs store viden om målgruppen og erfaring i brugen af viden i tiltrækningen af elever. CompanYoung hjalp IKEA med at blive synlige overfor den målgruppe tiltrækningen var tiltænkt, ved blandt andet at sørge for IKEAs tilstedeværelse de helt rigtige steder. Til en start, udviklede CompanYoung materiale i form af surveys der kunne kortlægge interesserne blandt elever, heriblandt en brandsurvey i forhold til målgruppen både før, under og efter. Derefter udviklede vi i samarbejde en strategi for at nå målsætningen, hvori en række små film blandt andet var en del af strategien. IKEA blev i høj grad klædt på til mødet med målgruppen.

“Vi valgte samarbejdet med CompanYoung fordi de er specialister i elever og vi oplevede at de havde en indgående viden om målgruppen.

Vi oplevede CompanYoung som troværdige og personlige fra første færd; man får hvad man bliver lovet. Jeg kan anbefale at samarbejde med CompanYoung, da de har utrolig mange redskaber uanset hvad man har brug for, og tilbyder mange forskellige opgaver og kan ledsage i processen før, under og efter i en rekrutteringsprocess. Gennem samarbejde oplevede IKEA en stigning på 50% i gode, relevante ansøgninger. Alt i alt en positiv oplevelse gennem hele processen.”

Lene Kirkegaard, Country HR Business Partner, IKEA Denmark