Focus Flex Leasing
Kunde

Focus Flex Leasing

Case

Hurtig og nem rekruttering

Projekt
Historien

Da Focus Flex Leasing A/S søgte en ny salgselev, søgte de samtidig en mere overskuelig og tidsbesparende rekrutteringsproces – her kom Smart Recruit ind i billedet; vores nye rekrutterings- og screeningsmodul, som yder assistance ifm. en virksomheds elevrekruttering.

Det kan både være en vanskelig og tidskrævende proces at finde de helt rigtige kandidater i ansøgningsbunken, men det var det ikke for Focus Flex Leasing, siden vi tog os af størstedelen af rekrutteringsprocessen.

På baggrund af en indledende dialog med Focus Flex Leasing, som fastsatte krav til den ønskede profil, opsatte vi elevannoncen ved brug af vores rekrutteringsplatform YoungCRM. Her blev det nemlig muligt at modtage ansøgninger, der udover tekst indeholdte videoer og profil-match-tests. Ud fra dette gennemgik vi løbende ansøgningerne, og udvalgte de bedste matches, hvorefter vi sendte disse videre til Focus Flex Leasing. Den endelige rekruttering var op til dem – de skulle dog blot vælge mellem de 5-10 bedste profilmatches, som de fik tilsendt.

Rekrutteringensprocessen gav et gennemsnitligt match på hele 82 % blandt ansøgerne og virksomheden, og det resulterede ikke blot i én ny kollega til Focus Flex Leasings team, men to – til trods for at virksomheden kun søgte én.

“Årsagen til vi valgte CompanYoung/Elevplads.dk samarbejdspartner var, at det virkede som et site, hvor vi ville få mange seriøse henvendelser igennem. Vi endte med at få mange gode emner til samtaler og har fundet en rigtig god elev. Elevplads.dk hjalp os med sortering af de mange ansøgninger. Det fungerede rigtig godt.”

“Vi fik en god sparring omkring, hvad vi skulle lægge vægt på i vores søgning efter en egnet elev. Vi ville dog have ønsket os, at elevplads.dk også havde oplyst os om, at det kræver en godkendelse, før man kan optage elever, og at eleven skulle på skole i 5 uger, før han kunne starte hos os. Det gav nogle udfordringer.”

“Vi kan anbefale CompanYoung/Elevplads.dk. Elevplads.dk er efter vores overbevisning det sted, hvor vi fik de relevante ansøgninger, som vi havde brug for. Vi fik en god sparring om sortering af ansøgninger, og i sidste ende ansætte en kvalificeret salgselev.”

Michel Goldin
Partner, Focus Flex Leasing

Elevrekrutteringen i tal:

  • Gennemsnitligt matchprocent på 82
  • Over 1.300 unikke visninger
  • 220 unikke kliks
  • 56 ansøgninger
  • 8 A-kandidater