Coop
Kunde

Coop

Case

Unge ambassadører

Projekt
Historien

CompanYoung har samarbejdet med Coop om at udbrede unge menneskers kendskab til Coop og de attraktive karrieremuligheder Coops elevprogram danner ramme om.

Coop havde behov for en optimeret eksponering på de platforme, de unge bruger i dagligdagen. Vi lavede en Facebookside for at sprede vigtige budskaber om elevprogrammet. Til dette udvalgte vi nogle af Coops elever til at være ambassadører. Ambassadørerne har efterfølgende lagt løbende opslag op på Facebooksiden, hvor de har delt deres hverdag som elev i Coop.

Som en del af den samlede medieplan, sørgede CompanYoung for, at Coop var synlig året rundt på sociale medier, job-portaler og Google. Den samlede plan er vigtig for at styrke brandet og for vække de unges interesse. CompanYoung har ligeledes assisteret i optimeringen af diverse materialer tilgængeligt for de unge. Det rigtige indhold er vigtigt for os – og har enorm værdi for Coop.

“CompanYoung hjalp os med at målrette vores kampagne for at fange de unge talenter vi vægter højt i Coop. Eleverne har en vigtig rolle i Coop, derfor var det vigtigt for os, at vi kunne komme endnu mere proaktivt ud på de sociale medier med budskabet om de muligheder og den spændende hverdag der venter nye elever. Ud over vores annoncering via SoMe har CompanYoung også hjulpet meget med at etablere et ambassadørkorps af elever, der driver vores elev-Facebookside, og den er engagerende både for nyere og mere erfarne elever. CompanYoung har bestemt fingeren på pulsen i de unges online adfærd”

Annabeth Haumann

Senior HR konsulent Coop