Hald Ege Efterskole
Kunde

Hald Ege Efterskole

Case

Sammen udvikler vi vores talenter

Projekt
Historien

Hald Ege Efterskole ønskede at udvikle sit brand med henblik på at fastholde positionen som en attraktiv efterskole. Derfor var fokuspunktet for vores samarbejde skolens faglighed og studiemiljø.

CompanYoung bidrog med film, opdatering af SoMe-profilering og en medieplan med SEO og Google Adwords – alt sammen forankret på et nyt website konceptualiseret og udviklet af os.

“Vi valgte CompanYoung som samarbejdspartner grundet deres indgående kendskab til den unge målgruppe samt deres viden på efterskoleområdet. Det var tydeligt, at man lige fra de første møder fornemmede CompanYoungs engagement, hvor dét, der stod højest på prioritetslisten, var at lære vores efterskole at kende—vores kultur, ånd og værdier. Det kan man absolut se i det arbejde, CompanYoung udfører for os, hvilket er meget vigtigt for os. Vi oplever CompanYoung som en meget troværdig og dedikeret samarbejdspartner, der sørger for, at skolens markedsføring følger med tiden. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i årene fremover.”

Erik Junker
Forstander, Hald Ege Efterskole