Wrist Ship Supply A/S
Kunde

Wrist Ship Supply A/S

Case

Expand Your Horizon

Projekt
Historien

Gennem de sidste fem år har CompanYoung hjulpet Wrist Ship Supply A/S med at forbedre deres synlighed i blandt unge i hele verdenen. Dette sker b.la. ved fortsat at udvikle en tydelig og genkendelig online-identitet, der på forhånd er testet i en udvalgt målgruppe for at sikre den mest mærkbare kampagneeffekt. Alt dette er sidenhen blevet til et nyt internationalt kampagnesite, en Facebook side samt diverse film, der viser de mange alsidige muligheder, der tilbydes som graduate hos Wrist Ship Supply.

Udover at tiltrække og vække nysgerrigheden blandt unge verden rundt, hjælper vi også Wrist med at sikre, at de modtager og ansøgninger fra de rette kandidater. Vi har b.la. anvendt vores egen rekrutteringsplatform YoungCRM til at sikre de rette kandidater. Her bliver alle graduate-ansøgere automatisk matchet ift. en profil, der er udviklet i tæt samarbejde med Wrist Ship Supply. Dette bliver suppleret med korte videoer uploadet af kandidaterne, hvor de får mulighed for at ”vise deres talent” på en innovativ måde, der samtidigt giver Wrist Ship Supply mulighed for at spotte de helt rigtige kandidater.

“Vi har nu med stor succes afviklet vores graduate kampagne tre gange, og vi har hver gang oplevet en enorm interesse for vores program. Vi oplever også, at de graduates, der ender med at slippe igennem nåleøjet, bidrager rigtig positivt til Wrist Ship Supply A/S. Derfor er efterspørgslen på graduates stigende i vores forretning.”

”Med CompanYoung har vi en særdeles kompetent og engageret samarbejdspartner, der har en enorm viden inden for tiltrækning af talenter.”

Ann Toft Magnussen, Wrist Ship Supply A/S